Sider

Sider

søndag 30. desember 2018

Mye rart som dukker opp når jeg sitter her på natta å søker på nettet . 
Som denne bloggen  som bare"plutselig " dukket opp igjen. 
Ingen aktiv eller vakker blogg men så gøy det var å se den igjen. Her er det mange halvferdige prosjekter og påbegynte utfordringer. Slik er jeg gitt. Begynner  på prosjekter som tar litt tid så går jeg lei underveis og det stopper opp. 
Som f eks rydde prosjektet mitt.  Her ble det plutselig bråstopp  .  

Nå sitter jeg med en ide om å ha en godteri-stopp prosjekt her . Funderer litt på hvor lenge det skal vare, hva som skal være lov å  spise og hva som ikke skal være lov å spise. En skulle tro at dette ville vært veldig enkelt men her må jeg være veldig tydelig overfor meg selv. Fella jeg kan gjøre er å begynne med et unntak som plutselig blir mange unntak. Da er løpet kjørt og godteriet har igjen fått plass i livet mitt. Det vil jeg jo ikke. 


Foreløbig har jeg bestemt: 

  • Jeg starter 2 januar
  • Ikke lov å spise kjøpegodteri som kaker, sjokolade, smågodt, saltstenger, potetgull, kjeks
  • Jeg kan spise hjemmelaget godteri/kaker som ikke inneholder sukker. (Jeg er ikke så glad i å lage slike ting så jeg tror det blir lite av dette.)
  • Jeg kan spise nøtter. Dette må evalueres underveis og blir det for mye nøtter  settes det på nei-lista.

Jeg er litt usikker på hvor lenge jeg skal ha dette prosjektet. Et år hadde  vært et supert mål.  For en som fort ramler  ut av prosjektene blir det for lenge. Jeg må ha korte mål og heller gjøre det  flere ganger. Slik som gå-prosjektet mitt. Her blogget jeg kun den ene omgangen men jeg holdt lenge på med slike små prosjekter som gjør at jeg kommer meg ut veldig ofte. Et vellykket prosjekt som gav meg nye vaner . "Livet er best ute# er det en #hashtag som heter. Det er jeg enig i.