"Livet skal ikke begripes - det skal gripes" Gunnar Bjørling

lørdag 1. januar 2011

Nytt år.


Dette nye året skal jeg bruke til å få orden på diverse roteskuffer og et hobbyrom som for tiden fungerer mer som et lager.Hadde vært kjekt å kunne bruke det også. Garasjen trenger virkelig å få litt orden i seg. Må nok gå på med "hard" hånd og bestemme meg for at jeg skal eie tingene mine, de skal ikke eie meg. Vi som bor her er heldig som har en miljøstasjon i kommunen som ligger kun 5 minutter unna.Det gjør at rydding i huset går mye lettere.


Papirhaugen i huset her vokser raskt. Det blir ikke noe bedre av at mor i huset printer ut diverse strikkeoppskrifter fra nettet og legger i den store haugen. I dag var dagen hvor resten av familien skulle få slippe dette rotet fra mor. Det har vært på planleggings stadiet lenge så både perm, skilleark og lommer var kjøpt inn. Så var det bare å gå i gang.Nå virker det sikkert som jeg printer ut alt jeg finne på nettet og det gjør jeg ikke. Jeg tar alltid ut de oppskriftene jeg kjøper og så har jeg etter hvert begynt å printe ut på ark det jeg strikker . Tidigere satt jeg med dataen men det var litt tungvindt.

Så nå er permen klar til å settes i hylla på hobbyrommet, men først skal den få være litt her nede i stua så jeg kan minne meg selv på hvor flink jeg har vært.Godt nytt år

1 kommentar:

  1. Så heldig du er som har fått det inn i permer. Jeg ryddet sammen strikkeoppskrifter i dag jeg også og du verden så mye jeg har printet ut. Nå har jeg iallfall fått samlet det, så skal jeg kjøpe noen permer og få de inn der.
    Lekker farge på permene dine. Noe slikt jeg er ute etter også.
    Ha en fin kveld.

    SvarSlett