Sider

Sider

tirsdag 17. august 2010

Overaskelses rips.


For mange år siden plantet husfruen rips, solbær og jordbær i hagen. Disse forsvant på grunn av arbeid med nabotomta. Siden har vi ventet og ventet og ventet enda litt til på at naboen skal bli ferdig slik at husfuen igjen kan få rips og solbær i hagen. Stor var gleden da vi i år fikk se ripsbuskgrener som trengte seg igjennom steinmasse som har blitt plassert der husfruens bær var. Etter hvert kom det røde fine bær på disse grenene . Nå var tiden inne til å plukke dem .Sønnen i huset gikk ut og fikk plukket alle bærene. Det ble en hel liten skål. Med vaniljesaus på ble det en fryd for ganen.





1 kommentar:

  1. Rips med vaniljesaus er det beste jeg vet. Mmmmm.
    Har du prøvd med frossen rips? Som begynner å tine opp litt. Det er utrolig godt når vaniljesausen fryser litt til rundt den frosne ripsen. Anbefales.
    Takk for besøk i bloggen min.

    SvarSlett