"Livet skal ikke begripes - det skal gripes" Gunnar Bjørling

torsdag 27. oktober 2011

Det skal ikke være enkelt.

Jeg danterte og ordnet her med hvitt teppe som underlag og sokkene fint oppstilt så alle kan få se hvor flink jeg har vært. De er jo strikket av det beste sokkegarnet som finns nemlig Perfekt og det fortjener fine bilder. Den gang ei. Etter hundrevis ulike bilder så var det umulig å få til rene, fine,klare bilder som også viser fargene riktig. Kjente at jeg etter en god stund begynte å bli rimelig irritert . Når jeg kikket i skjermen på kameraet etter hvert bildet , ble de så fine men når jeg hadde lastet de ned på dataen så ble de slik:


Så da var det å begynne å fikle med knapper og dupedingser som jeg ikke aner noe om og plutselig når jeg skulle ta bilder så ble de slik:
Alle bildene ble BLÅ. Jaja så var det bare å fikle litt til å se om jeg kunne få vekk den blå fargen. Imens kom rampen å skulle hjelpe meg og bildene ble da slik:

Blå bilder og rot i systemet er ikke morro . Så nå sitter jeg her å venter på at tenåringen kommer hjem og kan hjelpe meg. Hun er min læremester. 


Når jeg ser det første bildet mitt så ser det jo ikke så verst ut likevel. Kansje jeg ser meg "blind" ?

Rampen min , det er han her:Så litt om sokkene  som innlegget egentlig skulle handle om. Det er de fire første av i alt 52 par sokker jeg skal strikke i år. Det vil si at jeg skal prøve å strikke så mange men ligger ganske så langt etter. Vi begynte i Juli og jeg ligger sånn ca 14 par etter skjema.
Vi er mange som skal strikke så mange sokker og det er inne på Ravelry de har denne alongen. 
Planen min er å få strikket opp en god del av sokkegarnet som jeg har her hjemme. Både hele nøste og rester.  Vi får se hvor mange par det blir, planene er der ivertfall. 


6 kommentarer:

 1. SÅ HERLIG! hehe UNNSKYLD at eg ler,
  men eg ser det for meg! hehe

  Men du, det første bilde var da veldig fint og klart i fargene-og etter som eg husker Perfect fargene var jo dette perfekt! Husk at det kan sees forskjellig fra skjerm til skjerm også!

  Perfect garnet er HERLIG! Sitter i tastende stund og strikker pulsvotter i det ;))

  Du må KOSE deg og ha en herlige kveld.

  Go`klem fra Vibbedille ;))

  SvarSlett
 2. Morsomt med bilder og farger ..
  Sokken er iallefall fine :-)

  SvarSlett
 3. Haha, ja sånn kan det gå! Det første bildet ser helt prima ut på min skjerm.
  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 4. Det første jeg tenkte da jeg så det første bildet var at her er det en som er flink til å ta bilder! Flotte sokker og fargene ble bare kjempefine! Beundrer deg som setter i gang med plan om å strikke så mange sokker!

  Ha en fortsatt fin helg!

  SvarSlett
 5. Jeg blir veldig glad for noen nye ullsokker :D

  SvarSlett
 6. Selvfølgelig skal du få sokker Martemor. Så mange du vil ha:)

  SvarSlett