"Livet skal ikke begripes - det skal gripes" Gunnar Bjørling

lørdag 5. mai 2012

striper og en avgjørelseSuper sokker til datteren er ferdig.
Den turkise fargen er arwetta mens den orange fargen er et nydelig garn fra HK. 
De er supermyke og  strikket på helt enkel måte med 48 masker i utgangspunktet. 

I Juli meldte jeg meg på en  along på raverly hvor vi skulle strikke 52 sokker i løpet av et år. Jeg gikk i gang med friskt mot og sokk etter sokk ble produsert. Helt til jeg skulle begynne å legge inn bilde og dokumentere mine små sokkebarn. De som kjenner meg vet at jeg har minimalt med datagener. Det gjør seg utslag i at når jeg skal legge inn bilder på ravelry  tar det så lang tid å finne ut hvordan jeg skulle gjøre det at jeg mistet lysten på hele sokkestrikkinga. Dermed ble sokkegarn og pinner stuet inn i en bortgjemt krok på hobbyrommet.
En avgjørelse måtte taes. Skal jeg fortsette å strikke sokker så må jeg gjøre det uten at det henger over meg at disse skal dokumenteres. 
Så nå er garn og pinner funnet frem igjen  og når et par sokker er ferdig  kan jeg velge om jeg vil publisere de her på bloggen eller ikke. Jeg koser meg med hver eneste maske jeg strikker. 

6 kommentarer:

 1. Sokkene er superkule, digger fargene :-)

  SvarSlett
 2. EG DIGGER sokker, alle mulige farger og dine var RÅ kule!
  Akkurat MINE farger ;)) EG bør ha et sokke raid snart, trenger litt nytt i skuffa! Den er ganske full av brukanes sokker, men alltid kjekt med noe nytt ;))

  KOS deg og ha en herlige kwell ;))

  Klem Vibbedille ,))

  SvarSlett
 3. Så fine farger på disse sokkene :-)

  SvarSlett
 4. Flott fargekombinasjon! Og la det være en glede å strikke og evt. ta bilder/blogge/ravelyere (eller hva man nå kaller det), ikke la "bildepress" ta lysten fra strikking!

  SvarSlett
 5. Kjempe flotte farger :) 52 par på et år er mange. Eg hadde sikkert gidd meg i løpet av noen par ;) hehe. lykke til med resten :)

  SvarSlett
 6. Åååå så flotte "finding nemo" farger!!!! <3

  SvarSlett