"Livet skal ikke begripes - det skal gripes" Gunnar Bjørling

søndag 3. januar 2016

Godt nytt år

Da er det 2016 og som alltid så må jeg ha et lite blogginnlegg og se litt tilbake på året som har gått.
Det er ikke mange innlegg her i løpet av året men bittelitt har det vært. 
På strikke fronten så ble det ikke så mye som jeg hadde håpet. Når nakke og hodet krangler så er det bare å høre på dem å la strikkepinnene hvile. Heldigvis så har jeg en flink kiropraktor som har fått orden på skavankene igjen og jeg har nå begynt å røre litt på pinnene igjen. 
Noe ble heldigvis strikket i året som gikk. Bl a en ulldress til lillegutt ( barnebarnet) som han  bare er helt bedårende i . Jeg liker veldig godt mønsteret fra Nøstebarn og garnet er deilig og varmt. Når jeg i tillegg elsker fargene og elsker stripestrikk så blir det helt perfekt.
Det er  en annen ting jeg også er veldig glad for  at jeg fikk laget. Nemlig noen tepper til Amandastrikk. De trenger både luer og tepper til både babyer som er prematur og til andre nyfødte som får en litt tøff start. Flere tepper og luer kommer det til å bli i året som kommer. Jeg oppdaget jo bok bloggene i fjor og ble veldig begeistret. Syns fortsatt det er veldig moro å se hva andre leser og hva de syns om bøkene. Har fått meg mange overraskelser .
Fant ut at jeg skulle begynne å loggføre bøkene jeg leser jeg også og tror jeg har fått med meg alle. 
Det ble 19 bøker og det syns jeg er akkurat passe.

Hvordan det blir med bloggingen i 2016 aner jeg ikke men har en mistanke om at det blir noen innlegg med spredte ujevne mellomrom. 


Jeg ønsker dere alle et godt nytt år.2 kommentarer: