"Livet skal ikke begripes - det skal gripes" Gunnar Bjørling

torsdag 28. januar 2016

Januarsokker

Nå er januar snart ferdig og det går mot lysere dager. Det er deilig å kjenne at dagene blir lengre og mørket blir kortere og med det så blir lysten til å være ute større. 
På facebook så er jeg med i en gruppe som strikker enten sokker eller votter etter mønster som " lederene" legger ut. Denne måneden hadde jeg lyst til å strikke både sokker og votter for mønstrene er så herlige.  Selv om planen var å få  til begge deler så rakk jeg kun sokkene.  Prøver å få mannen til å ønske seg disse men det er ikke lett gitt. Han påstår at han har jo sokker som jeg har strikke og trenger ikke flere. Hørt på maken a gitt. Man får da aldri for mange sokker?
2 kommentarer:

  1. Sokkene dine ble virkelig fine! Likte fargekombinasjonen godt:) Denne måneden ble det votter på meg. Gleder meg til februaroppgaven, det er spennende med along, selv om jeg falt fra i tiende mnd i fjor;)

    SvarSlett
  2. Hei, kjempefine sokker i gode farger :-) Hva heter disse sokkene? Jeg deltok ikke i alongen, men lurer på om oppskriften er å få tak i et sted.

    SvarSlett