"Livet skal ikke begripes - det skal gripes" Gunnar Bjørling

onsdag 1. januar 2020

Godt nytt år

Da er det dagen for å ønske alle et godt nytt år kommet.
Like fint hvert eneste år syns jeg. 

I fjor hadde jeg et mål om å ha det gøy i året 2019. Det klarte jeg. Jeg ser tilbake på et fantastisk morsomt år sammen med venner og familie. Bildealbumet mitt er full av minner som gir skikkelig godfølelse. En tur rett oppi skogen bak huset vårt. 
Barnebarna venter på pannekaker som Beppe steker på primusen sin.

Første januar syns jeg er en veldig fin dag å begynne å tenke igjennom hva  jeg ønsker å gjøre med året.  Det vil si jeg har jo tenkt endel på det og fundert frem og tilbake hva jeg har lyst til skal stå i sentrum dette året. Et helt nytt år som jeg kan forme slik jeg vil utifra mine forutsetninger og ønsker.Hengekøyetur i september sammen med to veninner var helt magisk fin.
 Håper på mange flere netter i hengekøya dette året. Etter endel tenking så har jeg bestemt meg for at i år skal jeg fokusere på tur . Mange av de beste minnene i året som har vært er på tur og det ønsker jeg mer av. Mer av det samme og mer av turområder jeg ikke har vært på.  Jeg ønsker å være på korte turer og lange turer. Overnatting i skogen og i by . Sove i hengekøye og på hotell. Alene og sammen med andre. Med overnatting og uten overnatting. I Norge og i utlandet.

Beppe og 5 åringen planlegger turen på Frøystul.
Kart og kompass er viktig for å komme oss dit vi vilDet blir spennende  å se hva jeg får til og hva jeg tør. Jeg er absolutt ikke reisevant og tillegg har jeg noen utfordringer for å  komme meg på turer jeg vil. Så her gjelder det å tenke praktisk og realistisk oppi alle drømmene. Det er jeg ikke så flink til. Heldigvis så har jeg en mann som er både løsningsorientert og realistisk.


Første turen er den 10 januar. Da skal jeg på telttur. 
Jeg har aldri overnattet ute på vinteren før så det blir spennende. 
Må si jeg grugleder meg litt.
Selvfølgelig måtte jeg prøve utstyret mitt med en natt på verandaen. 
Det ble en fin natt selvom det tok tid før jeg sovnet. 
Har gjordt meg en liten erfaring med at kløfri lue er lurt når en skal sove ute. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar