"Livet skal ikke begripes - det skal gripes" Gunnar Bjørling

onsdag 23. januar 2019

Heart of Season


Har de siste ukene sittet å heklet litt sånn smått. Små hjerter har blitt til. Ikke mange siden heklelysten er litt borte men bittelitt sånn at jeg føler at jeg gjør noe. Vet ikke helt hva jeg skal bruke dem til enda men har en liten ide om å henge de på treet som står ute med lys i når det er desember. De er bittesmå disse hjertene så  jeg må hekle endel  for at det skal bli pent på treet. Kanskje jeg også bør se meg om etter litt andre farger.
Blir det riktig mange hjerter så kan det hende jeg vurderer å pyntene pakkene til jul med dem.   Har ofte kjøpt litt ulik pynt som jeg henger på men det er jo alltid hyggelig med noe hjemmelaget , tror jeg da.
Et år heklet jeg snøkrystaller å festet på pakkene. Det syns vertfall jeg ble koselig.
Nå er det heldigvis lenge til jul så jeg har god tid .Jeg har prøvd å bruke litt ulike fargesammensetninger og utfordre meg litt i andre farger enn rødt og hvitt. (som er de fargen jeg bruker mest til jul.) Noen syns rødt og rosa ikke er noe pent men jeg liker det. Vil gjerne ha litt orange inn i det røde og rosa også Må bare finne den rette nyansen. 

Jeg prøvde litt andre farger enn de som er på bilde men jeg er ikke helt sikker på hva jeg syns om de enda. Har blant annet heklet med en sølvtråd. Det ble ikke pent. Dvs sølvtråden er pen men med min enkle hekleferdighet så fikk jeg det ikke pent. Så må nok øve litt der. Eller bare droppe det. Jeg får se.
Nå skal jeg sette meg i godkroken å se om jeg kan få laget meg noen fine hjerter i blåfarger.


Mønster: Heart of Season
Krok: nr 3
Garn: Tove
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar