Jeg fortsetter i samme tralten. matplan med både kjøtt, fisk og suppe.
Uke 5
|
Frokost
|
m.m
|
lunch
|
Middag
|
Kvelds
|
Mandag
|
Ostebolle skinke majones
|
Ved behov:
-litt nøtter
-1 ss
cc olje i kaffe/te
|
Yoghurt/ m
granola
| stekt laks |
Ved behov:
-Kokt egg m /reker og majones -Knekkis m/ rekeost -Eggerøre m/spekemat |
tirsdag
|
Knekkis salat , laks, sennep
|
asparges
spekeskinke |
elghakk
| ||
onsdag
|
Knekkis salat , laks, sennep
|
asparges
spekeskinke
|
blomkålsuppe
| ||
Torsdag
|
Avocado Reker majones
|
Knekkeis
Gulost, agurk
|
Kalkunrester
| ||
fredag
|
Smoothie
|
Salat m egg og reker
|
Lk pizza
| ||
lørdag
|
Stekt egg, sopp, salat, tomat
|
Chiapudding
|
Steinbitt i fløtesaus
| ||
søndag
|
omelett
|
Chiapudding
|
Svin indrefile
|
Vi var så heldige å få kjøpt en halv elg under elgjakta i høst. Den ligger ferdig oppdelt i fryseren og vi bruker av det kjøttet hver eneste uke.
Denne uken skal jeg lage elghakk. Det er nytt for meg men ser veldig enkelt ut å lage. Og alt enkelt er bra. Ivertfall noen ganger.
Tenkte å bruke oppskriften på Elghakk på tirsdag.
For å ha litt mindre karbohydrater i den så bytter jeg potetene ut med litt søtpotet og persillerot.
Dette blir lunch et par dager.
Asparges og spekeskinke:
- knekke av nederste del av aspargesen
- legge de oppi kokende vann i 3 minutter
- ta de ut av kjelen og over i iskaldt vann ( for å gjøre slutt på kokeprosessen)
- rull spekeskinke rundt aspargesen
- nyt
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar