"Livet skal ikke begripes - det skal gripes" Gunnar Bjørling

mandag 28. januar 2019

Matplan uke 5

Jeg fortsetter i samme tralten. matplan med både kjøtt, fisk og suppe.





Uke  5

Frokost

m.m

lunch

Middag

Kvelds

Mandag
Ostebolle skinke majones


Ved behov:

-litt nøtter

-1 ss
cc olje i kaffe/te

Yoghurt/ m
granola

stekt laks

Ved behov:

-Kokt egg m /reker og majones

-Knekkis m/ rekeost

-Eggerøre m/spekemat

tirsdag
Knekkis salat , laks, sennep
asparges 
spekeskinke

elghakk

onsdag
Knekkis salat , laks, sennep
asparges 
spekeskinke

blomkålsuppe

Torsdag
Avocado Reker majones
Knekkeis 
Gulost, agurk

Kalkunrester

fredag

Smoothie
Salat m egg og reker

Lk pizza

lørdag
Stekt egg, sopp, salat, tomat

Chiapudding
Steinbitt i fløtesaus

søndag

omelett

Chiapudding

Svin indrefile



Vi var så heldige å få kjøpt en halv elg under elgjakta i høst. Den ligger ferdig oppdelt i fryseren og vi bruker av det kjøttet hver eneste uke.
Denne uken skal jeg lage elghakk. Det er nytt for meg men ser veldig enkelt ut å lage. Og alt enkelt er bra. Ivertfall noen ganger.

Tenkte å bruke oppskriften på  Elghakk på tirsdag.

For å ha litt mindre karbohydrater i den så bytter jeg potetene ut med litt søtpotet og persillerot.






Dette blir lunch et par dager. 




Asparges og spekeskinke:

- knekke av nederste del av aspargesen 
- legge de oppi kokende vann i 3 minutter
- ta de ut av kjelen og over i iskaldt vann ( for å gjøre slutt på kokeprosessen)
- rull spekeskinke rundt aspargesen
- nyt







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar